Copiilor mei le place tare mult mazarea, inca de pe vremea cand erau bebei. By the way, mazarea nu se introduce in alimentatia bebelusilor mai devreme de 8 luni (cel putin asa ne-a zis noua dr in care am mare incredere!). De cele mai multe ori mazarea o fac fara carne. Cred ca de 3-4 ori pe an, adaug si carne. Iata ce iese:
Ingredientele:
450 g mazare (am folosit congelata)
150 g piept de pui taiat cubulete
1 ceapa tocata marunt
3 catei de usturoi taiati marunt
150 ml suc de rosii
4-5 linguri ulei
marar tocat
sare
Modul de preparare:
1. Punem cubuletele de piept de pui in uleiul incins si le intoarcem pe toate partile pana se albesc; punem sare dupa gust. Adaugam ceapa si usturoiul si le lasam pana cand ceapa devine translucida (2-3 minute);
2. Adaugam mazarea si apa cat sa o cuprinda. Lasam la foc 10-15 minute, apoi adaugam sucul de rosii si mai lasam alte 8-10 minute;
3. Presaram marar apoi servim :)
Keep it simple!