Labels

Thursday, February 09, 2012

Caras pe pat de legume





Ingredientele (pentru 2 persoane):
2 carasi medii
2 morcovi
1 ceapa
1 lamaie
sare
piper
2 foi de dafin
ulei


Modul de preparare:
1. Se curata si se splala pestele, se sareaza atat in in exterior, cat si in interior. Se curata, se spala ceapa si morcovii si se taie;
2. Punem putin ulei intr-un vas termorezistent, punem deasupra legumele, le saram, le condimentam, punem foile de dafin iar deasupra pestele.
Turnam sucul de la o lamaie si bagam vasul acoperit cu staniol la cuptorul incins la 180 grade pentru 30 de minute.

Iese delicios! Legumele care se innabuse odata cu pestele ii dau acestuia o dulceata atat de placuta si nesteptat de fina, avand in vedere ca, pana la urma am pus doar morcovi si ceapa. Cred ca se pot folosi si alte soiuri de peste, eu doar caras am incercat.

Keep it simple!

No comments:

Post a Comment