Mai aveam ceva fasole verde prin congelator, asa ca am facut o mancarica buna-buna :)
Ingredientele:
1 kg fasole verde
1 ceapa
3 catei de usturoi
100 ml suc de rosii
sare
ulei
patrunjel
Modul de preparare:
1. Curatam, spalam si apoi taiem marunt ceapa si usturoiul, apoi le punem in cratita in cateva linguri de ulei incins. Le lasam pana se inmoaie un pic ceapa (doar sa se inmoaie, nu sa se caleasca!), apoi adaugam un pahar de apa.
2. Punem si fasolea verde (in cazul meu galbena) si adaugam apa cat sa o cuprinda. Punem sare dupa gust, acoperim partial cu un capac si lasam la fiert cam un sfert de ora (am folosit fasole congelata, care fusese fiarta inainte).
3. Adaugam sucul de rosii si mai lasam 5 minute la fiert. Dupa ce adaugam si patrunjelul tocat, mancarea este gata de a fi savurata!
Keep it simple!
Labels
- afine (2)
- aluat (8)
- antreuri (19)
- Asia (2)
- avocado (1)
- branza (5)
- cafea (1)
- caise (2)
- cartofi (6)
- ceai (1)
- ceapa (5)
- cheesecake (5)
- chiftele (3)
- cina (12)
- ciocolata (10)
- ciorba (4)
- ciuperci (4)
- conserve (3)
- cookies/cupcakes/briose (18)
- copii (23)
- cozonac (5)
- Craciun/Revelion (19)
- curcan (2)
- de post (23)
- dovlecei (2)
- dovleci (2)
- dressing (4)
- dulciuri (50)
- fasole (3)
- ficatei (1)
- frisca (3)
- fructe (16)
- garnituri (8)
- iaurt (2)
- lamaie (3)
- legume (3)
- lucru manual (9)
- maioneza (2)
- masina de paine (6)
- mazare (3)
- mere (3)
- mic dejun (3)
- miel (2)
- migdale (2)
- nuci (1)
- orez (4)
- oua (4)
- parmesan (6)
- pasare (4)
- paste (9)
- peste (10)
- piersici (3)
- pizza (2)
- placinta (5)
- porc (3)
- porumb (1)
- prosciutto (2)
- pui (12)
- rapid (9)
- raw vegan (4)
- rosii (1)
- salata (11)
- sfecla rosie (1)
- sos (7)
- spanac (1)
- supe (5)
- susan (2)
- telina (2)
- tips and tricks (19)
- tort (4)
- usturoi (8)
- vegan (5)
- visine (2)
- vita (5)