Labels

Friday, March 16, 2012

Chiftelute marinate

Aproape de fiecare data cand fac chiftelute, le prestez in si forma "marinate". Ce bine merg cu piure de cartofi si salata verde!


Ingredientele:
12-15 chiftele prajite sau coapte (reteta AICI)
150 ml suc de rosii
4-5 linguri ulei
1 lingurita otet
2 linguri faina sau amidon
sare
piper boabe
1 foaie de dafin
patrunjel verde tocat marunt

Modul de preparare:
1. Punem intr-o cratita la foc potrivit 250 ml apa, sucul de rosii si amidonul. Amestecam continuu. Cand incepe sa fiarba adaugam uleiul, sare, piper si foaia de dafin. Lasam cateva minute, apoi adaugam chiftelutele si mai lasam alte cateva minute. Adaugam otetul, mai fierbem putin si este gata.
Ornam cu patrunjel verde tocat marunt.

Keep it simple!

No comments:

Post a Comment