Labels

Tuesday, December 20, 2011

Oua cu sos



Cui nu ii plac retetele care se pregatesc super-repede, sunt gustoase si au efectul "cum se fac?" sau "mai ai?" asupra musafirilor? Aperitivul acesta este atat de simplu de pregatit...

Ingredientele (pentru 2 persoane):
2 oua fierte tari
1 lingurita mustar
1 lingurita maioneza
1 lingurita iaurt
patrunjel
suc de lamaie
sare
piper


Modul de preparare:
1. Ouale fierte se taie pe jumatate si se aseaza pe platoul pe care vor fi servite;
2. Intr-un blender de mana punem: maioneza, mustarul, sucul de lamaie, iaurtul, patrunjelul, sare, piper si mixam pentru cateva secunde, pana se omogenizeaza ingredientele.
Acest sos se toarna peste jumatatile de oua si sunt gata de servit!

Sosul il puteti prepara dupa pofta inimii sau il adaptati la ingredientele din frigider. Puteti inlocui maioneza cu smantana, adaugati un catel de usturoi, masline, crema de branza, in loc de patrunjel puneti boia de ardei... mii de combinatii si un singur rezultat: delicios!

Keep it simple!

No comments:

Post a Comment