Labels

Wednesday, December 07, 2011

Site-uri

Iata mai jos o lista cu site-uri pe care eu le-am gasit utile si pe care le frecventez de mai multi ani. Sper sa va fie utile si voua:

http://www.babycenter.com/ - ofera si posibilitatea unui newsletter saptamanal, personalizat pentru varsta sarcinii sau a copilului, dupa caz. Dupa ce copilul implineste 2 ani, newsletter-ul este transmis bilunar. Poteti gasi informatii utile pentru copii cu varsta de pana la 9 ani;

http://www.pediasan.ro/forum/ - este un forum in care medici pediatri raspund la intrebarile parintilor. Mi s-a parut foarte bine organizat. L-am descoperit acum cativa ani, am pus intrebari, iar raspunsurile au venit foarte repede si la obiect;

http://www.promama.ro/ - oferte de masaj si gimnastica pentru gravide, mamici si bebei + raspunsuri la intrebari care au legatura cu alaptarea, oferite de un specialist in alaptare.

http://www.kidscenter.ro/ - magazin online cu produse premium pentru copii. Marcile importate: Boon (alimentatie, decor, baie), The First Years (bavete si olite Disney), Penguin Bag (cei mai cei saci de dormit! ii ador!)

Pe masura ce descopar site-uri pe care le voi considera cu adevarat utile, le voi pune aici.

Be smart! Stay informed!

No comments:

Post a Comment