Labels

Friday, June 29, 2012

Cookies cu piersici

Ca toate retetele de cookies, si aceasta se face foarte usor, insa nu mai sunt la fel de bune a doua zi, pentru ca, din cauza fructelor zemoase, se inmoaie. O reteta adaptata dupa Martha Stewart.


Ingredientele:
300 g faina
3/4 lingurita sare
1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
150 g unt la temperatura camerei
230 g zahar
1 ou
1 lingurita esenta de vanilie
250 g piersici (fara samburi si coaja; taiate cubulete)
100 g gem/dulceata de piersici

Modul de preparare:
1. Cernem impreuna faina, sarea si bicarbonatul;
2. Frecam spuma untul cu zaharul, apoi incorporam pe rand: oul, esenta de vanilie si amestecul de faina;
3. Cu o spatula incorporam gemul si piersicile taiate cubulete;
4. Dam la cuptorul incins la 190 grade, timp de 12 minute.

Gata! Keep it simple!