Labels

Wednesday, January 04, 2012

Royal Icing

Glazura acesta imi place foarte mult pentru ca: o poti tine la temperatura camerei fara sa se topeasca, are un luciu frumos cand se usuca, se lucreaza foarte usor cu ea, se prepara extrem de rapid.


Ingredientele:
1 albus
1 lingurita suc de lamaie
170-200 g zahar pudra
cantitate suficienta pentru ornarea a 12 briose

Modul de preparare:
Amestecam putin albusul cu sucul de lamaie, apoi punem la mixer si treptat adaugam zaharul pudra. Daca este prea subtire, mai adaugati zahar; daca este prea tare, punem putina apa.
Dupa ce ajungeti la consistenta dorita (o idee mai moale decat frisca batuta), trebuie sa acoperiti vasul pana folositi compozitia. In contact cu aerul, se intareste destul de repede.
Pentru a orna briose, torturi, cookies, prajituri, folositi un sprit; daca nu aveti unul, folositi o punga simpla careia ii taiati cativa milimetri dintr-un colt. Puteti, de asemenea sa puneti glazura cu o lingurita.


Keep it simple!


No comments:

Post a Comment